Skip to main content

over ons

Onze praktijk bestaat sinds oktober 2015. De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een middelgrote praktijk die inmiddels bekend staat om haar professionaliteit en service. Het zeer gevarieerde team staat garant voor kwalitatief hoogwaardige mondzorg, waarbij we persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden. Samen met u bekijken we de wensen, mogelijkheden en oplossingen. Graag houden we uw mond samen mooi en gezond! U bent van harte welkom! 

onze missie

Kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde staat bij ons hoog in het vaandel. Persoonlijke aandacht en service staan daarbij voorop. Wij proberen zoveel mogelijk vakgebieden aan te bieden onder één dak en hanteren ruime openingstijden, zodat u altijd op een vertrouwd adres terecht kunt. In de praktijk hebben wij de beschikking over de nieuwste tandheelkundige apparatuur en zult u zich prettig voelen in de moderne en warme sfeer.

onze visie

Wij geloven dat goede tandheelkunde en persoonlijke aandacht kan leiden tot een prettige behandelervaring, waardoor de mondgezondheid goed wordt en/of blijft. Een gezonde mond is belangrijk voor primaire functies zoals eten en praten, maar ook heel bepalend voor je uiterlijk. Daarnaast is een goede mondgezondheid enorm belangrijk voor de algehele gezondheid! Samen met u bekijken en bespreken we wat het beste is voor uw gebit, zodat u uw leven lang het comfort van een gezond eigen gebit kunt ervaren. Preventie is daarin een belangrijk speerpunt. De deskundige en persoonlijk betrokken medewerkers in onze moderne praktijk maken dit mogelijk.

impressie