Skip to main content

Het team

Babette Korteweg, tandarts de schans tandartsen

Babette Korteweg-Vissers

Tandarts-implantoloog/Praktijkeigenaar

“Een mooi en gezond gebit, daar zorg je samen voor!”

In 2007 is Babette afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna heeft ze 8 jaar gewerkt in een praktijk voor algemene tandheelkunde en implantologie. In 2015 volgde de stap naar een eigen praktijk. Een droom die uitkwam! Naast de algemene tandheelkunde is ze gespecialiseerd in de orale implantologie. Zij is tandarts-implantoloog erkend door de NVOI. Babette streeft naar hoge kwaliteit en heeft bijzonder veel aandacht voor de persoon die in haar stoel ligt. Ze werkt vaak met een microscoop en een digitale mondscanner. Tevens is zij zeer actief in diverse studiegroepen.

Werkzame dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG-registratie 79908876902

Jantine Yntema, tandarts de schans tandartsen

Jantine Yntema

Tandarts

“Ik begin elke dag met een gezonde en stralende lach en dat gun ik ook mijn patiënten".

Sinds februari 2019 maakt Jantine deel uit van ons team. Deze vrolijke Leiderdorpse heeft haar opleiding tandheelkunde aan ACTA in Amsterdam gevolgd en houdt haar kennis up to date. Momenteel verdiept ze zich in wortelkanaalbehandelingen. Jantine is ontspannen en die uitwerking heeft ze ook op de mensen die bij haar in de stoel liggen. In haar vrije tijd vind je haar op het hockeyveld.

Werkzame dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG-registratie 49925555402

Roos de Lange, tandarts de schans tandartsen

Roos de Lange

Tandarts

"Mijn missie is patiënten een prettige behandeling te geven en met een glimlach naar huis te sturen".

Deze Amsterdamse studeerde aan ACTA in haar thuisstad. Al tijdens haar studie werkte ze in diverse assisterende rollen in een tandartspraktijk. Roos is een zeer toegankelijke tandarts door haar sociale en open karakter. Zij brengt een gemoedelijke sfeer met zich mee, wat een hele prettige uitwerking heeft op kinderen en mensen die gespannen zijn voor hun behandeling. Haar grote hobby is musical en toneel, in haar vrije tijd staat ze het liefst op de planken!

Werkzame dagen: dinsdag en donderdag.

BIG-registratie 09926449902

Sjoerd Parel, tandarts De Schans Tandartsen

Sjoerd Parel

Tandarts

"Met de juiste benadering kan iedereen een goede tandheelkundige behandeling op maat krijgen!"

Dat Sjoerd doorzettingsvermogen heeft bewijst zijn vastberadenheid om tandarts te worden. Na enkele malen uitgeloot te zijn voor de studie tandheelkunde in Nederland heeft hij de studie in Riga in Letland gevolgd. Een Engelstalige opleiding van hoog niveau. Inmiddels heeft hij enkele jaren ervaring opgedaan in praktijken in Utrecht en Amsterdam. Sjoerd luistert echt naar iemands verhaal. Hij heeft veel affiniteit voor angstbegeleiding. Zijn rustige karakter komt daar goed bij van pas, maar hij kan ook een tikkeltje eigenwijs zijn!

Werkzame dagen: woensdag en vrijdag.

BIG-registratie 59924891302

Naomi Oom

Tandarts

Deze Zeeuwse kwam naar Leiden om Rechten te studeren en bleef er wonen toen ze een jaar later ingeloot werd in Amsterdam voor de studie tandheelkunde. Naomi heeft een open persoonlijkheid en veel geduld voor haar patiënten. Dat komt haar goed van pas bij de behandeling van kinderen. Tel haar ervaring in een praktijk voor kindertandheelkunde daar bij op! Daarnaast heeft Naomi ook een grote affiniteit met de restauratieve en esthetische tandheelkunde.

Werkzame dagen: woensdag.

BIG-registratie 29928329102

Anne van Duijn-Heemrood, mondhygieniste de schans tandartsen

Anne van Duijn-Heemrood

Mondhygiënist

“Gezonde tanden zijn niet alleen een mooi visitekaartje. Een goed gebit maakt je leven een stuk beter.”

Deze goedlachse Katwijkse heeft in 2013 de opleiding mondzorgkunde afgerond aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien is zij als mondhygiënist werkzaam in verschillende praktijken. Anne is vriendelijk en rustig wat door haar patiënten als zeer prettig wordt ervaren. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

Werkzame dagen: maandag.

Britt de Nie, mondhygieniste de schans tandartsen

Britt de Nie

Mondhygiënist

Britt voltooide de opleiding Mondzorgkunde in 2017 aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zij heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in een grote praktijk voor Parodontologie, waar ze kennis heeft gemaakt met alle aspecten van het vak. Britt is vriendelijk, rustig en kundig. Bij haar bent u in goede handen! In haar vrije tijd zet zij zich in voor de vrijwillige brandweer in Warmond.

Werkzame dagen: dinsdag, woensdag en zaterdag.

Fleur Koens

Mondhygiënist

Fleur studeerde in 2019 af als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht en heeft al enige ervaring opgedaan in diverse praktijken. Met haar professionele- en patiëntgerichte instelling is zij een aanwinst voor ons team. Daarbij is ze vriendelijk en rustig, eigenschappen die haar een fijne behandelaar maken. Ze heeft veel affiniteit voor angstbegeleiding. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

Werkzame dagen: woensdag, vrijdag en zaterdag.

Esther van den Haak

Mondhygiënist

Esther is in april 2020 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Inholland Amsterdam. Als zorgzaam en communicatief persoon is dit vak haar op het lijf geschreven! Ze kan goed luisteren en gaat graag samen met u de uitdaging aan om uw mondgezondheid te verbeteren of op peil te houden.

Werkzame dagen: maandag en donderdag.

Ingrid van Willegen, paro-preventieassistente

Ingrid van Willegen

Tandartassistente/Paro-preventieassistente

“Leuk om verschillende werkzaamheden bij de patiënt te mogen uitvoeren”.

Ingrid van Willegen kwam in 2003 bij tandartspraktijk Beerman, eerst als balieassistente daarna als tandartsassistente. In 2005 behaalde Ingrid het certificaat voor ortho-assistente en het diploma preventieassistente. In 2010 volgde het diploma paro-preventie. Sindsdien is zij als paro-preventieassistente werkzaam en assisteert daarnaast ook nog aan de tandartsstoel. Die afwisseling van zelf behandelen en assisteren vindt Ingrid leuk. Evenals de samenwerking met collega’s én de omgang met patiënten. Uitleg geven over de behandeling vindt zij belangrijk.

Cellie Giordano, preventieassistente de schans tandartsen

Cellie Giordano

Tandartassistente/Preventieassistente

“De omgang met patiënten, vooral zien dat ze tevreden zijn na de behandeling”

Cellie Giordano werkt sinds 1999 als tandartsassistente; vanaf 2001 bij tandartspraktijk Beerman. Nadat zij in 2010 het diploma preventieassistente behaalde, richt zij zich ook op preventie en mondhygiëne. De combinatie met assisteren, brengt haar plezier in het werk. Dat geldt ook voor het gerust stellen van patiënten. Cellie vindt het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen.

Petra van Bostelen-Caisova, preventieassistente de schans tandartsen

Petra van Bostelen-Caisova

Tandartassistente/Preventieassistente

“Het mooiste dat je dragen kunt is een glimlach; wij geven hem graag mee!”

Sinds januari 2019 is de van oorsprong Slowaakse Petra werkzaam bij ons. Zij heeft al de nodige ervaring in het vak en je kunt haar bij ons bij iedere tandarts treffen. Inmiddels is zij gediplomeerd preventie-assistente en voert ze zelfstandig gebitsreinigingen en andere preventieve behandelingen uit. Met haar humor weet ze het ijs snel te breken!

Anouchka Soekhoe, tandartsassistente de schans tandartsen

Anouchka Soekhoe

Tandartsassistente/Diëtiste

"Het leven is mooier als we lekker kunnen eten met onze eigen tanden en kiezen!"

Anouchka is sinds 2010 werkzaam als gediplomeerd tandartsassistente. Deze betrokken assistente vind je meestal aan de stoel, maar je kan haar ook achter de balie aantreffen. Ze is multi-inzetbaar. In 2018 heeft zij de studie Voeding en Diëtetiek afgerond. Als diëtiste heeft zij ook veel kennis over de invloed van voeding op het gebit. Een waardevolle combinatie in de tandartspraktijk!

Janneke van Musscher, tandartsassistente de schans tandartsen

Janneke van Musscher-Sloos

Tandartsassistente

“Het meeste plezier haal ik uit mijn werk als patiënten weer met een glimlach de deur uitgaan”.

Janneke begon in 2002 als assistente van tandarts Teune. Met veel plezier is zij in 2015 meeverhuisd naar de nieuwe praktijk waar ze een vertrouwd gezicht is voor velen. Janneke is erg stressbestendig en kan goed relativeren. Ze is een rustige en trouwe factor binnen de praktijk.

Kseniya den Braven, tandartsassistente de schans tandartsen

Kseniya den Braven

Tandartassistente

"Service staat bij mij hoog in het vaandel, ik help mensen graag zo goed mogelijk!"

Kseniya is sociaal en leergierig. Ze beschikt over veel doorzettingsvermogen getuigen haar vele behaalde diploma's sinds haar komst van Rusland naar Nederland in 2008. De gezondheidszorg heeft haar altijd getrokken, omdat ze graag mensen helpt en inmiddels heeft ze haar plek als tandartsassistente helemaal gevonden. Ze is nauwkeurig en zorgzaam. Dat zal u zeker ten goede komen wanneer u haar aan de stoel treft!

Lia van Marwijk-Lagerberg

Tandartsassistente

"Het mooiste sieraad is je gebit, verzorg het goed”.

Lia is onze nieuwste aanwinst! Zij is een tandartsassistente met veel ervaring. Ondanks dat is ze nog steeds erg leergierig. Haar vriendelijkheid zal u vast gaan opvallen!

Nicky Dupree, de schans tandartsen

Nicky Brussee-Dupree

Praktijkmanager

“ Wat ik het leukst vind? De kwaliteit bewaken waar wij binnen onze organisatie voor staan. Ik richt mij graag op plannen, organiseren en het leiding geven om dat te bewerkstelligen."

Nicky is sinds 2008 werkzaam binnen de tandheelkunde. Ze is begonnen als tandartsassistente en heeft al snel daarna de opleiding tot preventie-assistente gevolgd. Ze heeft veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken. In de loop van de tijd is ze haar werkzaamheden gaan uitbreiden als baliemedewerkster. Dit vond ze zo leuk dat ze de opleiding Management in de Zorg is gaan volgen en sinds 2021 is Nicky werkzaam als praktijkmanager.

Patricia Witteman, office manager de schans tandartsen

Patricia Witteman

Office manager

“Wat ik het leukst vind? Het contact met onze patiënten”.

Patricia Witteman werkt sinds oktober 2003 als balieassistente bij tandarts Beerman.

Dana Smidkova, office manager de schans tandartsen

Dana Smidkova

Office manager

Deze van oorsprong Tjechische dame zal u met haar vriendelijke uitstraling hartelijk ontvangen aan de balie. Tevens kunt u haar aan de telefoon herkennen door haar charmante accent. Dana heeft ervaring als receptioniste en verkoopster. Ze heeft in haar thuisland accountancy gestudeerd. Ze is communicatief en enorm gemotiveerd om u een prettig gevoel te geven en goede service te bieden.

Sandra Buijs

Baliemedewerkster

"Ik hou van mensen en ik help graag iedereen met een grote lach aan de balie, telefoon of online”.

Sandra werkt sinds februari 2022 bij ons. Zij is een van de vaste gezichten achter de balie die u begroet bij binnenkomst of die u aan de lijn krijgt. Sandra heeft een opleiding grafisch ontwerpen gevolgd, maar zocht een functie met meer en veel contact met mensen. Ze is vriendelijk, creatief en een echte multitasker. In haar vrije tijd danst zij fanatiek.