Het team

Babette Korteweg, tandarts de schans tandartsen

Babette Korteweg-Vissers

Tandarts/Praktijkeigenaar

“Een mooi en gezond gebit, daar zorg je samen voor!”

In 2007 is Babette afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna heeft ze 8 jaar gewerkt in een praktijk voor algemene tandheelkunde en implantologie. In 2015 volgde de stap naar een eigen praktijk. Een droom die uitkwam! Naast de algemene tandheelkunde heeft de implantologie haar speciale interesse. Zij heeft in 2015 met succes de Masterclass Implantologie aan de ACTA afgerond. Babette streeft naar hoge kwaliteit en heeft bijzonder veel aandacht voor de persoon die in haar stoel ligt. Ze werkt vaak met een microscoop en een digitale mondscanner. Tevens is zij zeer actief in diverse studiegroepen.
Werkzame dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG-registratie 79908876902

Rick Beerman, tandarts de schans tandartsen

Rik Beerman

Tandarts

"De uitdaging is een goed en gezond gebit. Zowel bij volwassenen als bij kinderen"

Tandarts Rik Beerman studeerde in 1981 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. In datzelfde jaar startte hij een algemene tandartspraktijk aan de Prinsessekade in Leiden. In 1997 verhuisde de praktijk naar het Noordeindeplein. In 2015 volgde de samenwerking met Babette op een nieuwe locatie aan de Lammenschansweg. Rik volgt ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet. Vooral innovaties op het gebied van techniek en behandelmethoden, zoals kroon- en brugwerk vervaardigd met digitale apparatuur (Cerec) en behandelingen met de microscoop.
Werkzame dagen: maandag, dinsdag en woensdag.

BIG-registratie 39019860902

Jantine Yntema, tandarts de schans tandartsen

Jantine Yntema

Tandarts

“Ik begin elke dag met een gezonde en stralende lach en dat gun ik ook mijn patiënten".

Sinds februari 2019 maakt Jantine deel uit van ons team. Deze vrolijke Leiderdorpse heeft haar opleiding tandheelkunde aan ACTA in Amsterdam gevolgd en houdt haar kennis up to date. Momenteel verdiept ze zich in wortelkanaalbehandelingen. Jantine is ontspannen en die uitwerking heeft ze ook op de mensen die bij haar in de stoel liggen. In haar vrije tijd vind je haar op het hockeyveld. Ze is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG-registratie 49925555402

Roos de Lange, tandarts de schans tandartsen

Roos de Lange

Tandarts

"Mijn missie is patiënten een prettige behandeling te geven en met een glimlach naar huis te sturen".

Deze Amsterdamse studeerde aan ACTA in haar thuisstad. Al tijdens haar studie werkte ze in diverse assisterende rollen in een tandartspraktijk. Roos is een zeer toegankelijke tandarts door haar sociale en open karakter. Zij brengt een gemoedelijke sfeer met zich mee, wat een hele prettige uitwerking heeft op kinderen en mensen die gespannen zijn voor hun behandeling. Haar grote hobby is musical en toneel, in haar vrije tijd staat ze het liefst op de planken!

Roos is werkzaam op donderdag.

Anne van Duijn-Heemrood, mondhygieniste de schans tandartsen

Anne van Duijn-Heemrood

Mondhygieniste

“Gezonde tanden zijn niet alleen een mooi visitekaartje. Een goed gebit maakt je leven een stuk beter.”

Deze goedlachse Katwijkse heeft in 2013 de opleiding mondzorgkunde afgerond aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien is zij als mondhygiënist werkzaam in verschillende praktijken. Anne is vriendelijk en rustig wat door haar patiënten als zeer prettig wordt ervaren. Anne is werkzaam op maandag en vrijdag. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

Anita Babajic, mondhygieniste de schans tandartsen

Anita Babajic

Mondhygieniste

“Ik sta voor tandheelkundige zorg afgestemd op de persoon”.

Sinds augustus 2017 is Anita bij ons werkzaam. Anita is met de tandheelkunde in aanraking gekomen toen ze in 2008 als assistente begon. Het vak sprak haar zo aan dat ze de studie Mondzorgkunde is gaan volgen. Ze is kwaliteitsgericht en voelt goed aan wat anderen willen. Ook heeft ze door haar ervaring in een verpleegtehuis grote affiniteit met de oudere kwetsbare patiënt. Anita is werkzaam op woensdag en donderdag.

Britt de Nie, mondhygieniste de schans tandartsen

Britt de Nie

Mondhygieniste

Britt voltooide de opleiding Mondzorgkunde in 2017 aan de Hanzehogeschool in Groningen. Zij heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in een grote praktijk voor Parodontologie, waar ze kennis heeft gemaakt met alle aspecten van het vak. Britt is vriendelijk, rustig en kundig. Bij haar bent u in goede handen! In haar vrije tijd zet zij zich in voor de vrijwillige brandweer in Warmond en rijdt ze motor.

Britt is werkzaam op dinsdag en woensdag. Tevens is zij werkzaam bij de Kliniek voor Parodontologie in Leiden.

Ingrid van Willegen, paro-preventieassistente

Ingrid van Willegen

Paro-preventieassistente

“Leuk om verschillende werkzaamheden bij de patiënt te mogen uitvoeren”.

Ingrid van Willegen kwam in 2003 bij tandartspraktijk Beerman, eerst als balieassistente daarna als tandartsassistente. In 2005 behaalde Ingrid het certificaat voor ortho-assistente en het diploma preventieassistente. In 2010 volgde het diploma paro-preventie. Sindsdien is zij als paro-preventieassistente werkzaam en assisteert daarnaast ook nog aan de tandartsstoel. Die afwisseling van zelf behandelen en assisteren vindt Ingrid leuk. Evenals de samenwerking met collega’s én de omgang met patiënten. Uitleg geven over de behandeling vindt zij belangrijk.

Cellie Giordano, preventieassistente de schans tandartsen

Cellie Giordano

Preventieassistente

“De omgang met patiënten, vooral zien dat ze tevreden zijn na de behandeling”

Cellie Giordano werkt sinds 1999 als tandartsassistente; vanaf 2001 bij tandartspraktijk Beerman. Nadat zij in 2010 het diploma preventieassistente behaalde, richt zij zich ook op preventie en mondhygiëne. De combinatie met assisteren, brengt haar plezier in het werk. Dat geldt ook voor het gerust stellen van patiënten. Cellie vindt het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen.

Petra van Bostelen-Caisova, preventieassistente de schans tandartsen

Petra van Bostelen-Caisova

Preventieassistente

“Het mooiste dat je dragen kunt is een glimlach; wij geven hem graag mee!”

Sinds januari 2019 is de van oorsprong Slowaakse Petra werkzaam bij ons. Zij heeft al de nodige ervaring in het vak en je kunt haar bij ons bij iedere tandarts treffen. Inmiddels is zij gediplomeerd preventie-assistente en voert ze zelfstandig gebitsreinigingen en andere preventieve behandelingen uit. Met haar humor weet ze het ijs snel te breken!

Anouchka Soekhoe, tandartsassistente de schans tandartsen

Anouchka Soekhoe

Tandartsassistente/Diëtiste

"Het leven is mooier als we lekker kunnen eten met onze eigen tanden en kiezen!"

Anouchka is sinds 2010 werkzaam als gediplomeerd tandartsassistente. Deze betrokken assistente vind je meestal aan de stoel, maar je kan haar ook achter de balie aantreffen. Ze is multi-inzetbaar. In 2018 heeft zij de studie Voeding en Diëtetiek afgerond. Als diëtiste heeft zij ook veel kennis over de invloed van voeding op het gebit. Een waardevolle combinatie in de tandartspraktijk!

Janneke van Musscher, tandartsassistente de schans tandartsen

Janneke van Musscher-Sloos

Tandartsassistente

“Het meeste plezier haal ik uit mijn werk als patiënten weer met een glimlach de deur uitgaan”.

Janneke begon in 2002 als assistente van tandarts Teune. Met veel plezier is zij in 2015 meeverhuisd naar de nieuwe praktijk waar ze een vertrouwd gezicht is voor velen. Janneke is erg stressbestendig en kan goed relativeren. Ze is een rustige en trouwe factor binnen de praktijk.

Kseniya den Braven, tandartsassistente de schans tandartsen

Kseniya den Braven

tandartassistente

"Service staat bij mij hoog in het vaandel, ik help mensen graag zo goed mogelijk!"

Kseniya is sociaal en leergierig. Ze beschikt over veel doorzettingsvermogen getuigen haar vele behaalde diploma's sinds haar komst van Rusland naar Nederland in 2009. De gezondheidszorg heeft haar altijd getrokken, omdat ze graag mensen helpt en inmiddels heeft ze haar plek als tandartsassistente helemaal gevonden. Ze is nauwkeurig en zorgzaam. Dat zal u zeker ten goede komen wanneer u haar aan de stoel treft!

Nicky Dupree, de schans tandartsen

Nicky Brussee-Dupree

Officemanager

“Het leukste aan het vak? De patiënt van binnenkomst tot aan vertrek op zijn gemak te laten voelen”.

Nicky is sinds 2008 werkzaam als tandartsassistente. Al snel heeft ze een opleiding tot preventie-assistente gevolgd. Zij heeft veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Nicky is een echte allround medewerker. In de loop van de tijd is ze haar werkzaamheden gaan uitbreiden als baliemedewerkster. Dit vond ze zo leuk dat ze in 2020 is gestart met een nieuwe opleiding: Management in de zorg. Een enthousiaste medewerker met ambitie!

Patricia Witteman, office manager de schans tandartsen

Patricia Witteman

Office manager

“Wat ik het leukst vind? Het contact met onze patiënten”.

Patricia Witteman werkt sinds oktober 2003 als balieassistente bij tandarts Beerman.
Daarvoor was ze jarenlang werkzaam in het toerisme, waarvoor zij ook een opleiding volgde. Wat haar aanspreekt in haar baan is het brede takenpakket, het afwisselende werk, haar leuke collega's en het contact met de patiënten.

Belinda Melsen, office manager de schans tandartsen

Belinda Melsen

Office manager

"Ik vind het leuk en belangrijk om mensen een prettig en vertrouwd gevoel te geven”.

Sinds 2008 is Belinda Melsen als balieassistente werkzaam bij tandartspraktijk Beerman. De afwisseling tussen de administratieve organisatie en het contact met patiënten vindt ze leuk aan haar werk. Belinda is vriendelijk en behulpzaam. Dat komt haar daarbij goed van pas!

Dana Smidkova, office manager de schans tandartsen

Dana Smidkova

Office manager

Deze van oorsprong Tjechische dame zal u met haar vriendelijke uitstraling hartelijk ontvangen aan de balie. Tevens kunt u haar aan de telefoon herkennen door haar charmante accent. Dana heeft ervaring als receptioniste en verkoopster. Ze heeft in haar thuisland accountancy gestudeerd. Ze is communicatief en enorm gemotiveerd om u een prettig gevoel te geven en goede service te bieden. Dana is werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.