Het team

Babette Korteweg Vissers

Babette Korteweg-Vissers

Tandarts/Praktijkeigenaar

“Een mooi en gezond gebit, daar zorg je samen voor!”

In 2007 is Babette afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarna heeft ze 8 jaar gewerkt in een praktijk voor algemene tandheelkunde en implantologie. In 2015 volgde de stap naar een eigen praktijk. Een droom die uitkwam! Naast de algemene tandheelkunde heeft de implantologie haar speciale interesse. Zij heeft in 2015 met succes de Masterclass Implantologie aan de ACTA afgerond. Babette streeft naar hoge kwaliteit en heeft bijzonder veel aandacht voor de persoon die in haar stoel ligt. Ze werkt vaak met een microscoop en een digitale mondscanner.
Werkzame dagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG-registratie 79908876902

Rik Beerman, tandarts

Rik Beerman

Tandarts

``De uitdaging is een goed en gezond gebit. Zowel bij volwassenen als bij kinderen``

Tandarts Rik Beerman studeerde in 1981 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. In datzelfde jaar startte hij een algemene tandartspraktijk aan de Prinsessekade in Leiden. In 1997 verhuisde de praktijk naar het Noordeindeplein. In 2015 volgde de samenwerking met Babette op een nieuwe locatie aan de Lammenschansweg. Rik volgt ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet. Vooral innovaties op het gebied van techniek en behandelmethoden, zoals kroon- en brugwerk vervaardigd met digitale apparatuur (Cerec) en behandelingen met de microscoop.
Werkzame dagen: maandag, dinsdag en woensdag.

BIG-registratie 39019860902

Lisanne van de Ven, Tandarts

Lisanne van de Ven

Tandarts

“Het bezorgen van een glimlach geeft mij pas echt een goed gevoel!”.

Sinds april 2016 versterkt de spontane Lisanne ons team. Zij heeft in de zomer van 2015 de studie tandheelkunde aan de ACTA met succes afgerond en sindsdien de nodige ervaring opgedaan in twee praktijken. Lisanne is jong, beschikt over de allerlaatste kennis en zit vol ambitie. Haar speciale interesse gaat uit naar de esthetische tandheelkunde. Het millimeterwerk vindt ze het leukst! Ze legt veel uit over haar behandelingen wat als zeer prettig wordt ervaren.
Werkzame dagen: donderdag en vrijdag.

BIG-registratie 99920251402

Jantine Yntema

Jantine Yntema

Tandarts

“Ik begin elke dag met een gezonde en stralende lach en dat gun ik ook mijn patiënten``.

Vanaf februari 2019 maakt Jantine deel uit van ons team. Deze vrolijke Leiderdorpse heeft net de opleiding tandheelkunde aan ACTA afgerond. Haar kennis is dus absoluut up to date! Jantine is ontspannen en die uitwerking heeft ze ook op de mensen die bij haar in de stoel liggen. In haar vrije tijd vind je haar op het hockeyveld. Ze is bij ons werkzaam op dinsdag en vrijdag.

BIG-registratie 49925555402

Anne van Duijn-Heemrood, mondhygieniste

Anne van Duijn-Heemrood

Mondhygieniste

“Gezonde tanden zijn niet alleen een mooi visitekaartje. Een goed gebit maakt je leven een stuk beter.”

Deze goedlachse Katwijkse heeft in 2013 de opleiding mondzorgkunde afgerond aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien is zij als mondhygiënist werkzaam in verschillende praktijken. Anne is vriendelijk en rustig wat door haar patiënten als zeer prettig wordt ervaren. Anne is werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

Anita Babajic

Mondhygieniste

“Ik sta voor tandheelkundige zorg afgestemd op de persoon”.

Sinds augustus 2017 is Anita bij ons werkzaam. Anita is met de tandheelkunde in aanraking gekomen toen ze in 2008 als assistente begon. Het vak sprak haar zo aan dat ze de studie mondzorgkunde is gaan volgen. Ze is kwaliteitsgericht en voelt goed aan wat anderen willen. Ook heeft ze door haar ervaring in een verpleegtehuis grote affiniteit met de oudere kwetsbare patiënt. Anita is werkzaam op woensdag en donderdag.

Anna Moldovay

Anna Moldovay

Mondhygieniste

Anna heeft in 2018 waargenomen in verband met een zwangerschapsverlof. Deze samenwerking beviel zo goed dat ze gebleven is! Deze kalme, vriendelijke Hongaarse heeft haar diploma mondzorgkunde in Hongarije behaald. Ze heeft zich in zeer korte tijd uitstekend de Nederlandse taal en kwaliteitsnormen eigen gemaakt. Indrukwekkend! U bent gegarandeerd in goede handen bij Anna.
Ingrid van Willegen, paro-preventieassistente

Ingrid van Willegen

Paro-preventieassistente

“Leuk om verschillende werkzaamheden bij de patiënt te mogen uitvoeren”.

Ingrid van Willegen kwam in 2003 bij tandartspraktijk Beerman, eerst als balieassistente daarna als tandartsassistente. In 2005 behaalde Ingrid het certificaat voor ortho-assistente en het diploma preventieassistente. In 2010 volgde het diploma paro-preventie. Sindsdien is zij als paro-preventieassistente werkzaam en assisteert daarnaast ook nog aan de tandartsstoel. Die afwisseling van zelf behandelen en assisteren vindt Ingrid leuk. Evenals de samenwerking met collega’s én de omgang met patiënten. Uitleg geven over de behandeling vindt zij belangrijk.

Cellie Giordano, preventieassistente

Cellie Giordano

Preventieassistente

“De omgang met patiënten, vooral zien dat ze tevreden zijn na de behandeling”

Cellie Giordano werkt sinds 1999 als tandartsassistente; vanaf 2001 bij tandartspraktijk Beerman. Nadat zij in 2010 het diploma preventieassistente behaalde, richt zij zich ook op preventie en mondhygiëne. De combinatie met assisteren, brengt haar plezier in het werk. Dat geldt ook voor het gerust stellen van patiënten. Cellie vindt het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen.

Nicky Dupree, Preventieassistente/Receptioniste

Nicky Dupree

Preventieassistente/receptioniste

“Het leukste aan het vak? De patiënt van binnenkomst tot aan vertrek op zijn gemak te laten voelen”.

Nicky is sinds 2008 werkzaam als tandartsassistente. Al snel heeft ze een opleiding tot preventie-assistente gevolgd. In de loop van de tijd is ze haar werkzaamheden gaan uitbreiden als receptioniste. Zij heeft veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Nicky is een echte allround medewerker. Ze is multi-inzetbaar! Bij ons tref je haar meestal op aan achter de balie , maar op woensdagmiddag behandelt ze patiënten als preventie-assistente.

Petra Caisova

Petra van Bostelen-Caisova

Preventieassistente

“Het mooiste dat je dragen kunt is een glimlach; wij geven hem graag mee!”

Sinds januari 2019 is de van oorsprong Slowaakse Petra werkzaam bij ons. Zij heeft al de nodige ervaring in het vak en je kunt haar bij ons bij iedere tandarts treffen. Ook voert zij zelfstandig gebitsreinigingen en andere preventieve behandelingen uit. Met haar humor weet ze het ijs snel te breken!

Anouschka Soekhoe, tandartsassistente

Anouchka Soekhoe

Tandartsassistente

``Het leven is mooier als we lekker kunnen eten met onze eigen tanden en kiezen!``

Anouchka is sinds 2010 werkzaam als gediplomeerd tandartsassistente. Je vindt haar meestal aan de stoel, maar kan haar ook achter de balie aantreffen. Onlangs heeft zij de studie Voeding en Diëtetiek afgerond. In de toekomst hoopt ze als diëtiste haar kennis over voeding in te kunnen zetten in de tandartspraktijk.

Janneke van Musscher, tandartsassistente

Janneke van Musscher

Tandartsassistente

“Het meeste plezier haal ik uit mijn werk als patiënten weer met een glimlach de deur uitgaan”.

Janneke begon in 2002 als assistente van tandarts Teune. Met veel plezier is zij in 2015 meeverhuisd naar de nieuwe praktijk waar ze een vertrouwd gezicht is voor velen. Janneke is erg stressbestendig en kan goed relativeren. Ze is een rustige en trouwe factor binnen de praktijk.

Manuela Dubois, tandartsassistente

Manuela Dubois

Preventieassistente

``Het belangrijkste vind ik dat elke patiënt de juiste zorg en aandacht krijgt``.

In 2014 rondde Manuela haar opleiding tandartsassistente af. Zij heeft sinds 2012 ervaring opgedaan in meerdere praktijken, waaronder een praktijk voor parodontologie. Manuela is rustig en stressbestendig. U zult zich snel op uw gemak voelen met Manuela in de buurt. Zij is zeer flexibel en multi-inzetbaar. Meestal werkt ze als assistente aan de stoel, maar u kunt haar ook regelmatig achter de balie aantreffen. Ook kunt u een afspraak bij Manuela zelf maken: zij is namelijk preventieassistente!

Kseniya den Braven

Kseniya den Braven

tandartassistente

``Service staat bij mij hoog in het vaandel, ik help mensen graag zo goed mogelijk!``

Kseniya is sociaal en leergierig. Ze beschikt over veel doorzettingsvermogen getuigen haar vele behaalde diploma's sinds haar komst van Rusland naar Nederland in 2009. De gezondheidszorg heeft haar altijd getrokken, omdat ze graag mensen helpt en inmiddels heeft ze haar plek als tandartsassistente helemaal gevonden. Ze is nauwkeurig en zorgzaam. Dat zal u zeker ten goede komen wanneer u haar aan de stoel treft!

Patricia Witteman, Office Manager

Patricia Witteman

Office manager

“Wat ik het leukst vind? Het contact met onze patiënten”.

Patricia Witteman werkt sinds oktober 2003 als balieassistente bij tandarts Beerman.
Daarvoor was ze jarenlang werkzaam in het toerisme, waarvoor zij ook een opleiding volgde. Wat haar aanspreekt in haar baan is het brede takenpakket, het afwisselende werk, haar leuke collega's en het contact met de patiënten.

Belinda Melsen, office manager

Belinda Melsen

Office manager

``Ik vind het leuk en belangrijk om mensen een prettig en vertrouwd gevoel te geven”.

Sinds 2008 is Belinda Melsen als balieassistente werkzaam bij tandartspraktijk Beerman. De afwisseling tussen de administratieve organisatie en het contact met patiënten vindt ze leuk aan haar werk. Belinda is vriendelijk en behulpzaam. Dat komt haar daarbij goed van pas!

Dana Smidkova, baliemedewerkster

Dana Smidkova

Baliemedewerkster

Deze van oorsprong Tjechische dame zal u met haar vriendelijke uitstraling hartelijk ontvangen aan de balie. Tevens kunt u haar aan de telefoon herkennen door haar charmante accent. Dana heeft ervaring als receptioniste en verkoopster. Ze heeft in haar thuisland accountancy gestudeerd. Ze is communicatief en enorm gemotiveerd om u een prettig gevoel te geven en goede service te bieden. Dana is werkzaam op dinsdag, donderdag en vrijdag.