Buiten onze openingstijden is de waarneming, voor patiënten met zeer dringende klachten, zoals een ongeval, een nabloeding of ernstige pijnklachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten als volgt:

13 t/m 19 mei 2019

Tandartspraktijk Smaal

T 071 5893568

Niets is vervelender dan pijn in uw mond of gebit. Gelukkig is er in het geval van een acuut probleem altijd waarneming aanwezig.

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? Wij (of de spoeddienst) kunnen dit met u bespreken.

In de informatie op Allesoverhetgebit staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Binnen de gebruikelijke openingstijden zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk een afspraak krijgt bij één van onze tandartsen. In het geval van vakantie hebben we altijd gezorgd voor waarneming overdag. ’s Avonds en ’s nachts (van 17:00 uur ’s avonds tot 08:00 uur ’s morgens) en in het weekend (vrijdag van 12:30 uur tot maandag 08:00 uur) kunt u terecht bij de dienstdoende tandarts. Wij zijn lid van de spoeddienst van de Leidse Tandartsen Vereniging. Dit betekent dat u naar een dienstdoende tandarts verwezen wordt in de regio. Dit is elke week iemand anders.