Skip to main content

Aankomende veranderingen

By maart 17th, 2021nieuws

Tandarts Lisanne van de Ven gaat onze praktijk met ingang van 1 januari 2020 verlaten. Zij gaat samen met haar partner een praktijk in Den Bosch overnemen. We wensen Lisanne veel woon- en werkgenot in Brabant en zijn haar dankbaar voor de goede tandheelkundige zorg die ze de afgelopen jaren geleverd heeft. We zijn blij een hele goede vervanger voor Lisanne te hebben gevonden. Tandarts Jantine Yntema zal de patiëntenzorg van haar overnemen. Over haar leest u verderop meer.

Tandarts Rik Beerman heeft nog steeds veel plezier in het vak. Desondanks gaat hij iets minder werken. Met ingang van 1 februari 2020 zal hij uitsluitend nog werkzaam zijn op dinsdag en woensdag. Komt u altijd graag op maandag? Of hebt u reeds een afspraak gepland op een maandag? Dan zal de periodieke controle en/of behandeling overgenomen worden door tandarts Jantine Yntema. Bij haar bent u ook in goede handen.

Tandarts Jantine Yntema is sinds februari 2019 bij ons werkzaam. Zij is reeds een waardevolle aanvulling van het team gebleken en we zijn dan ook blij dat zij met ingang van 1 februari 2020 niet alleen op dinsdag en vrijdag, maar voortaan ook op maandag en donderdag aanwezig zal zijn. We geloven met haar de continuïteit van goede zorg te kunnen voortzetten.

Tandarts en praktijkhouder Babette Korteweg-Vissers blijft, zoals u gewend bent, werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij kan op dit moment helaas geen patiënten meer aannemen. Nieuwe patiënten zijn echter nog steeds welkom in de praktijk.

We zullen er alles aan doen om geplande afspraken door te laten gaan. Het verzetten van afspraken proberen we tot een minimum te beperken. We informeren u uiteraard als er een wijziging in uw afspraak plaats moet vinden. Excuses alvast voor het ongemak.